مراسم استقبال از نودانشجویان در دانشگاه پیام نور کاشمر دهم آبان ماه سال جاری مراسم استقبال و اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور مرکز کاشمر برگزار گردید. در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر طاهری رئیس دانشگاه و امام جمعه شهرستان در سخنانی ضمن تبریک و شادباش به دانشجویان جدید به ارائه توضیحات و توصیه هایی در خصوص تحصیل موفق و بهره برداری صحیح از فرصت دانشجویی پرداخت. سخنران بعدی آقای دکتر اعمی، استاد رشته اقتصاد و عضو شورای شهر کاشمر بود که با برشمردن برخی اقدامات شواری شهر در خصوص تسهیل اشتغال و تحصیل دانشجویان، به فرصتهای در دسترس دانشجویان دانشگاه پیام نور اشاره نمود. در ادامه این مراسم، توضیحات لازم و کافی جهت انجام امور آموزشی و فرهنگی توسط مسوولان واحدهای دانشگاه ارائه گردید. اجرای مسابقات طنز و پخش کلیپ و اهدای جوایز از دیگر برنامه های این مراسم بود.